ZOMER! Eindelijk rust!

Zomer! Eindelijk rust.

Nog een paar weken dan beginnen de zomervakanties. Eindelijk! Even geen verplichtingen, geen gedoe, geen baas, geen was, geen afspraken, geen e-mails (tenminste ?) etc.

Het hele jaar werken we keihard om een paar weken per jaar uit te kunnen rusten. We gaan vaak uitgeblust op vakantie en moeten zelfs eerst een paar dagen aan de rust wennen voordat we echt kunnen genieten. Misschien is dit toch wel een beetje vreemd en doen we onszelf het hele jaar tekort.

Altijd ontspannen

Zou het niet fijn zijn om iedere dag meer ontspannen door het leven te gaan? Zou het niet fijn dat je iedere dag wat milder en vriendelijker voor jezelf zou zijn dan alleen maar die twee of drie weken per jaar? En….zou het voor je omgeving ook niet prettiger zijn als jij wat meer ontspannen bent? Ik denk het wel en eigenlijk weet ik het wel zeker.

Nieuwe trainingen in augustus

Ik zou je willen uitnodigen om de komende zomer eens bij jezelf te onderzoeken of het goed voor jou zou zijn om wat minder gestrest door het leven te gaan. Als dit zo is dan kan ik vanaf augustus weer helpen. Dan start ik met mijn nieuwe groepstrainingen. Individueel kan ook. Bel mij dan even op.

Ik kan je één ding garanderen. Mijn mindfulness training is één van de beste investering in jezelf. Mijn docente ben ik dan ook eeuwig dankbaar.

Kijk op mijn website sesara.nl voor de data’s van de nieuwe groepstrainingen. 18 en 20 augustus zijn er ook proeflessen.

Geniet van de zomer en ik zie je in augustus.

Met een zomerse groet,
Raymond

Geef een reactie