Hoe help ik jou

Het probleem is niet de stressbron, maar hoe we erop reageren

Mijn begeleiding bestaat om je te helpen met het bewust worden van je eigen reacties op situaties die jou stress opleveren. Al onze ervaringen en reacties zijn opgeslagen in het lichaam. Daarom maak ik in de oefeningen gebruik van het lichaam. Via het lichaam ontdek je hoe je vaak automatisch en onbewust reageert op stressbronnen. Het lichaam vertelt ons veel en ik leer je om ermee te communiceren. Ook leer ik je anders kijken naar de wereld en naar jezelf. Ons beeld is vaak vertroebeld door verstorende emoties en vol met vastgeroeste denkbeelden. Soms zien we niet wat er daadwerkelijk voor ons afspeelt. Ik leer je te kijken wat er op dit moment is en hoe je daar gezonder op kan reageren. Feitelijk help ik jezelf beter te begrijpen waardoor je in staat bent beter voor jezelf te zorgen.

Dit helpt je om anders om te gaan met de problemen die zich dagelijks aandienen. Je leert anders te reageren op stressbronnen. Ook helpt het bij lichamelijke- en psychische stress. Dit alles doe ik vanuit mijn overtuiging dat iedereen de kwaliteiten heeft goed voor zichzelf te zorgen. Het is mijn passie om deelnemers te leren dat er manier is om meer ontspannen door het leven te gaan. Je kunt leren beter voor jezelf te zorgen!