Mindfulness Individueel

Mindfulness individueel is een één-op-één training of voor partners. De training kan in de eigen omgeving worden gegeven. De trainingen bestaan uit 8 sessies van circa 1,5 uur en kan worden afgestemd op persoonlijke behoeftes.


✓ Erkend door de Zorgverzekeraar | Categorie 1 VMBN trainer

Mindfulness Groepstraining

Voor veel deelnemers is de training in een groep prettig en ondersteunend. De 8-weekse groepstraining wordt in kleine groepen gegeven. Er is voldoende aandacht ook voor jou. De 8-weekse MBSR training is samengesteld op basis van wetenschap onderzoek. Klik hier voor de startdatums van de groepstrainingen.

✓ Erkend door de Zorgverzekeraar | Categorie 1 VMBN trainer

Mindfulness voor medewerkers

Zo’n 12 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met Tibetaanse Meditatie. Deze meer traditionele oefeningen hebben mijn mindfulness oefeningen rijker en intenser gemaakt. Iedere woensdagavond geef ik in Arnhem een sessie waar ik mijn eigen oefeningen deel met anderen. Wil je wat meer dan alleen mindfulness? Kom dan eens mee doen. Je bent welkom.

Mindful Werken | Schulden| ADHD

Stress of spanning kent vele gezichten. Daarom is er  voor stress op het werk een training “Mindful Werken”. Deze is gericht op bedrijven. Voor deelnemers met ADHD geef ik een aangepaste training speciaal voor ADHD. Mensen met schulden hebben stress. Als (oud) financieel adviseur,opgeleid schuldhulpverlener en mindfulness trainer kan ik hier flankerende hulp bieden.