Mindfulness Individueel

Mindfulness individueel als een meer persoonlijke benadering gewenst is. dit kan één-op-één training of voor partners (mindfulness maatjes). De training kan bij de deelnemer thuis worden gegeven. De training bestaan uit 8 sessies van circa 1,5 uur en wordt afgestemd op de persoonlijke behoeftes.

 

✓ Erkend door de Zorgverzekeraar | Categorie 1 VMBN trainer

Mindfulness Groepstraining MBSR

Gedeelde menselijkheid komt vaak terug in de groepstraining. Het is prettig om te merken dat je niet de enige bent. Voor veel deelnemers is de groepstraining daarom ondersteunend. De 8-weekse MBSR groepstraining wordt in kleine groepen gegeven. Er is voor iedereen voldoende aandacht. De 8-weekse MBSR training is samengesteld op basis van wetenschap onderzoek. Klik hier voor de startdatums van de groepstrainingen.

✓ Erkend door de Zorgverzekeraar | Categorie 1 VMBN trainer

Mindfulness Compassie training

De 8-weekse Compassie training leert je om te gaan met het menselijk lijden door middel van het ontwikkelen van meer (zelf)compassie. Deze training is een mooi vervolg op de 8-weekse MBSR training. De training is ontwikkelt door Frits Koster en Erik van de Brink. Elk mens beschikt het vermogen tot compassie maar niet bij iedereen is deze kwaliteit tot bloei gekomen. Gelukkig kun je daar met oefeningen wat aan doen.

✓ Geregistreerd in het register voor compassietrainers

Sesara Mindfulness & Compassie Centrum Arnhem