Individueel 8-weken Mindfulness

Op afspraak | ook bij u thuis

Het probleem is niet de stressbron, maar hoe we erop reageren

De individuele training heeft alle kenmerken van de officiële MBSR (mindfulness) training. In de training wordt het vermogen ontwikkelt om te ontspannen en te rusten. Door mijn eigen ervaringen met meer traditionele oefeningen is mijn training uniek t.o.v. van de andere mindfulness trainingen.

Het kan zijn dat je de training om persoonlijke redenen privé wilt houden. Dat is geen probleem. Privacy, vertrouwelijkheid en integriteit is de basis van al mijn trainingen.

Ik bied trainingen ook in de privé sfeer aan. Deze kan voor jezelf zijn of samen met je partner. Ik geef alle onderdelen van de officiële mindfulness training in 8 sessies van circa 1,5 uur. Trainen in je eigen omgeving geeft meer rust. Buiten een straal van 25 kilometer van mijn werkgebied zijn er extra reiskosten.

Andere voordelen zijn dat training beter kan aansluiten bij je persoonlijke wensen of klachten. Je zit niet vast aan de geplande data van de mindfulness groepstraining; je kunt in overleg je eigen planning maken. Inbegrepen is: werkboek en digitale oefenbestanden. Interesse? Bel voor informatie en advies 06-48 78 23 08 of mail info@sesara.nl.

Het MBSR programma is een door zorgverzekeraars erkend programma tegen en voor het voorkomen van stress.  De training wordt vaak grotendeels vergoed. Controleer bij uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding in aanmerking komt.

Wat ga je leren?

  • Herkennen van je automatische reacties
  • Onderzoeken van je obstakels die stress veroorzaken
  • Bewust worden en respecteren van je eigen grenzen
  • Stress leren herkennen en te beteugelen
  • De juiste gezonde keuzes leren maken
  • Gedachten niet te zien als feiten
  • Meer te relativeren
  • Mindfulness in je dagelijks leven te integreren
  • Succesvol toe te passen wat je hebt geleerd

Individuele trainingskosten

Sesara is niet BTW plichtig per 1/1/2020. Prijzen daarom verlaagd.

  • Individueel: € 800,-

Je krijgt daarvoor dus 8 sessies van ruim 1,5 uur, je mag éénmalig gratis meedoen aan een extra oefendag van 4 uur, een werkmap en audiobestanden om thuis mee te oefenen.

Vergoeding

Het MBSR programma is een door zorgverzekeraars erkend programma tegen en het voorkomen van stress. De training wordt steeds vaker grotendeels vergoed. Controleer bij uw zorgverzekeraar of u voor vergoeding in aanmerking komt. Ook je werkgever is steeds vaker bereid de training te vergoeden. Maak het bespreekbaar.

Eenvoudig kijken of je recht hebt op een vergoeding kan via de Zorgwijzer.

Pand “Home of Zen”

Adres:

Velperweg 95
6824 HH, Arnhem

Contact

Telefonisch: +31 (0)6 48 78 23 08
Email: info@sesara.nl

KvK-nummer: 69395667

Aanmelden


*Dit is een verplicht veld

Een individuele training, persoonlijk en op jou afgestemd.

Geen zweverig gedoe, maar professioneel en deskundig!