Recent geplaatst:

5,0 rating
november 8, 2019

Praktische mindfulness training. Kleine groep dus veel aandacht voor de persoonlijke ervaring. De mindfulness oefeningen zijn makkelijk toepasbaar in je dagelijks leven. Zeker een aanrader!

Annet
4,0 rating
november 8, 2019

Fijne, goede, nuttige en professionele trainingen. Raymond weet mindfulness op een inspirerende, maar ook ‘down to earth’-manier over te brengen. Aanrader.

Michael
5,0 rating
oktober 22, 2019

Ik heb een hele goede ervaring gehad met mindfulness training van Raymond. Hij heeft met zijn aanpak een positieve bijdrage geleverd aan mijn (persoonlijke) ontwikkeling.

Frank
5,0 rating
mei 27, 2019

Professionele aanpak en de sfeer was tegelijkertijd ongedwongen en veilig. Er is bij de meeste deelnemers een proces op gang gebracht wat naast de individuele ontwikkeling, ons als organisatie ook zeker verder gaat helpen! Dank Raymond!

Thorwald Veneberg, directeur KNWU
4,0 rating
mei 24, 2019

De trainingen bij Raymond hebben mij goed op weg geholpen om mindfulness toe te passen tijdens mijn werk en het dagelijkse leven. De sfeer met de groep was goed.

Jacoline
5,0 rating
mei 20, 2019

Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful information specially the last part begkcfkedaee

Johnd684
5,0 rating
mei 20, 2019

De cursus mindfulness bij Raymond was voor mij een echte verdieping. Ook na jaren yoga en meditatie, bracht het nieuw perspectief. Milde aandacht en observeren van alle wat zich voordoet in je lichaam en daarbuiten. Ik oefen nu vrijwel dagelijks. Het geeft vertrouwen en meer rust in de kop!

Brigitte
4,0 rating
maart 17, 2019

Onlangs de mindfulnesstraining bij Raymond afgerond en ik baalde dat het erop zat.
8 weken lang een avond écht werken aan jezelf en Raymond die je waardevolle handvatten geeft om ook echt een omslag te maken richting een bewuster leven.
De praktische voorbeelden en ervaringen maken de training het makkelijk te volgen. De stilte ochtend vond ik een hele ervaring op zich, ik kijk met een warm gevoel terug op het geheel.

Kiki
5,0 rating
maart 16, 2019

Raymond (trainer) is professioneel, betrokken en toegankelijk. Met name zijn ‘down to earth’ benaderingswijze maakte dat ik de training als plezierig heb ervaren. Al met al kan ik Sesara (Raymond) van harte aanbevelen.

Wesley
4,0 rating
maart 11, 2019

Prettige mindfulness training met een rustige trainer die aandacht heeft voor de groep en een ieder afzonderlijk. De terugkomochtend is een absolute aanrader en fijne ervaring.

Marielle
5,0 rating
december 27, 2018

Door de training bij Sesara leef ik met meer rust, aandacht en compassie. Raymond deelt zijn kennis en ervaring met zijn rust, vriendelijkheid en zonder oordeel. Heel prettig om te ervaren.

Anne
5,0 rating
december 24, 2018

Ik heb de mindfulness training bij Raymond als zeer aangenaam ervaren. Raymond is een goede, kundige trainer met oog voor iedereen in de groep. Hij zorgt voor een sfeer en dynamiek waarin iedereen zich prettig en veilig kan voelen. Daarnaast geeft hij veel extra informatie waardoor de leerstof verduidelijkt wordt. Het is absoluut aan te raden een mindfulness training bij Raymond te volgen!

Fred
4,0 rating
december 22, 2018

Ik heb een hele fjjne ervaring gehad met mindfulness Een fjjne trainer Wie mindfulness wil gaan doen raad ik aan om het bij Raymond te gaan doen Raymond bedankt voor deze fijne cursus Groetjes Marietje

marietje elands
5,0 rating
november 2, 2018

Ik heb veel aan de training gehad. Ik doe zaken bewuster en ik ben veel rustiger. Zelfs mijn omgeving valt het op :-). Raymond is een goede en fijne trainer! Hij weet goed wat zowel de groep als het individu nodig heeft. Ik ging elke keer met inspiratie terug naar huis. Dank voor deze mooie ervaring!

Silvia
5,0 rating
juni 21, 2018

Met de Mindfulness groepstraining heb ik, op niet zweverige wijze, rust in mijn hoofd weten te creëren en kan ik relaxter met stressvolle situaties om gaan. Ik heb dit in een fijne groep onder zeer goede begeleiding van Raymond mogen doen. Ik kan deze training bij Raymond dan ook echt iedereen aanraden!

Nathalie
5,0 rating
juni 14, 2018

Het was fijn om deze ervaring op te doen. Het heeft mij tools gegeven om ook in de toekomst rust en ruimte voor mezelf te vinden. Raymond straalt rust uit en geeft je vertrouwen om jezelf te zijn. Dankjewel voor deze ervaring.

Ans Roelofs
5,0 rating
maart 26, 2018

Ik heb de training bij Raymond als heel prettig ervaren. Ik voelde me op m’n gemak en heb veel aan de training gehad om nu verder mee te gaan. Raymond straalt rust uit, luistert, geeft praktische tips en je kunt jezelf zijn. Bedankt Raymond voor deze waardevolle ervaring en training.

Yvonne
5,0 rating
februari 12, 2018

Workshop Mindfulness bij Raymond gevolgd om te kijken of de training wat voor mij zou kunnen zijn. Een prettige manier om kennis te kunnen maken met Mindfulness en Raymond deed het erg goed. Ik voelde me veilig en op mijn gemak. Een aanrader!

Barbara
5,0 rating
januari 24, 2018

De mindfulness training bij Raymond was voor mij een ontdekkingsreis en heeft me het nodige inzicht gebracht. Een belangrijke factor daarin was Raymond als trainer die uitstekend wist aan te sluiten bij wat ik nodig had. Bedankt daarvoor.

Marja
4,0 rating
januari 11, 2018

De mindfulness training bij Raymond was een waardevolle ervaring. Hij is een prettige trainer, die kans ziet processen op gang te (helpen) brengen en daarnaast een goede, open groepssfeer weet te creëren.

Lieneke
5,0 rating
januari 8, 2018

Fijne 8-weekse training gevolgd bij Raymond. Bedankt voor je inzet en steun!

Christiaan

Deel jouw ervaring