Recent geplaatst:

Rated 5 out of 5
07/18/2021

Ik ben zeer tevreden over de gevolgde mindfulness training. Dankzij deze training voel ik mijn lijf beter aan, waardoor ik minder snel over mijn grenzen ga. Het heeft mij een hoop rust gegeven. Kortom, enorme aanrader!

Avatar for Jolien
Jolien
Rated 5 out of 5
06/22/2021

De compassie training heeft me meer inzicht in patronen gegeven, ook ben ik meer ontspannen en milder in het dagelijkse leven. De begeleiding van Raymond is helder en prettig. De audiobestanden zijn echt top, mede door je prettige rustgevende stem. Bedankt!

Avatar for Jenny
Jenny
Rated 5 out of 5
01/11/2021
Avatar for Michel
Michel
Rated 5 out of 5
11/16/2020

Acht weken lang de mindfulness training gevolgd en daar veel van geleerd. Raymond geeft op een prettige en rustige manier leiding en toont oprechte interesse in de deelnemers. Als je nog twijfelt, ga het gewoon doen! Het is het zeker waard.

Avatar for Marijn
Marijn
Rated 5 out of 5
11/05/2020

Ik heb de Mindfulness compassie training gevolgd en zou deze zeker aanraden!
Kort samengevat: 8 inspirerende sessies, een heel prettige trainer met veel kennis. De sessies zijn heel toegankelijk en hebben tegelijk voldoende diepgang. Ik heb waardevolle inzichten opgedaan en merkte al snel hoe ik door de oefeningen en ondersteunende materialen de theorie in de praktijk kon brengen, en daardoor met meer compassie naar mezelf en andere kan kijken.

Avatar for Jamaica
Jamaica
Rated 4 out of 5
09/07/2020

De acht weken hebben veel toevoeging gehad in mijn leven. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf, mijn omgeving en mijn denkpatronen. Ondanks de lange tussenstop vanwege de Coronamaatregelen was het fijn om weer in de groep bij elkaar te komen.
In de training zat een goede opbouw waardoor het goed te volgen is voor iedereen. Het is ook allemaal niet zo serieus, er is ruimte voor humor. De bevindingen van het individu staan centraal en er wordt op een zeer prettige manier op gereageerd, er wordt meegedacht naar een eventuele oplossing om het anders te doen. Er is voldoende ruimte voor!

Avatar for Danique
Danique
Rated 4 out of 5
04/07/2020

Het waren prettige trainingen in een goede balans van alles mag en niets moet. Je voelt je al snel op je gemak. De training is absoluut een meerwaarde als je meer mindfulness met het leven wil omgaan.

Avatar for Jeffrey
Jeffrey
Rated 5 out of 5
03/30/2020

Zorgvuldige training met humor en veiligheid in een groep van 5 personen. Raymond biedt veel inzichten en oefeningen aan. Ik mediteer, ook na de training, iedere dag, zeker in deze Coronatijd goed voor lichaam en geest. Bedankt Raymond!

Avatar for Trudi
Trudi
Rated 5 out of 5
03/29/2020

Acht weken mindfulness hebben me veel gebracht . Mede door de fijne en rustige begeleiding en het grote aanbod aan oefeningen. Er was een fijne sfeer.

Avatar for Wilma
Wilma
Rated 4 out of 5
12/18/2019

Bijzonder om te merken hoe ik in 8 wkn verder ben gekomen in de mindfulness. Achteraf zou ik hier en daar nog iets meer verdieping willen meekrijgen. ( Misschien een vervolg training? Ik kom 😉)De afsluiting (stilte ochtend) was de kers op de taart. Fijne begeleiding en prettig gezelschap, die Raymond. Door de kleine groep kreeg ik snel het gevoel samen te zijn en voelde ik mij snel op mijn gemak.

Avatar for Aart
Aart
Rated 5 out of 5
11/08/2019

Praktische mindfulness training. Kleine groep dus veel aandacht voor de persoonlijke ervaring. De mindfulness oefeningen zijn makkelijk toepasbaar in je dagelijks leven. Zeker een aanrader!

Avatar for Annet
Annet
Rated 4 out of 5
11/08/2019

Fijne, goede, nuttige en professionele trainingen. Raymond weet mindfulness op een inspirerende, maar ook ‘down to earth’-manier over te brengen. Aanrader.

Avatar for Michael
Michael
Rated 5 out of 5
10/22/2019

Ik heb een hele goede ervaring gehad met mindfulness training van Raymond. Hij heeft met zijn aanpak een positieve bijdrage geleverd aan mijn (persoonlijke) ontwikkeling.

Avatar for Frank
Frank
Rated 5 out of 5
05/27/2019

Professionele aanpak en de sfeer was tegelijkertijd ongedwongen en veilig. Er is bij de meeste deelnemers een proces op gang gebracht wat naast de individuele ontwikkeling, ons als organisatie ook zeker verder gaat helpen! Dank Raymond!

Avatar for Thorwald Veneberg, directeur KNWU
Thorwald Veneberg, directeur KNWU
Rated 4 out of 5
05/24/2019

De trainingen bij Raymond hebben mij goed op weg geholpen om mindfulness toe te passen tijdens mijn werk en het dagelijkse leven. De sfeer met de groep was goed.

Avatar for Jacoline
Jacoline
Rated 5 out of 5
05/20/2019

Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful information specially the last part begkcfkedaee

Avatar for Johnd684
Johnd684
Rated 5 out of 5
05/20/2019

De cursus mindfulness bij Raymond was voor mij een echte verdieping. Ook na jaren yoga en meditatie, bracht het nieuw perspectief. Milde aandacht en observeren van alle wat zich voordoet in je lichaam en daarbuiten. Ik oefen nu vrijwel dagelijks. Het geeft vertrouwen en meer rust in de kop!

Avatar for Brigitte
Brigitte
Rated 4 out of 5
03/17/2019

Onlangs de mindfulnesstraining bij Raymond afgerond en ik baalde dat het erop zat.
8 weken lang een avond écht werken aan jezelf en Raymond die je waardevolle handvatten geeft om ook echt een omslag te maken richting een bewuster leven.
De praktische voorbeelden en ervaringen maken de training het makkelijk te volgen. De stilte ochtend vond ik een hele ervaring op zich, ik kijk met een warm gevoel terug op het geheel.

Avatar for Kiki
Kiki
Rated 5 out of 5
03/16/2019

Raymond (trainer) is professioneel, betrokken en toegankelijk. Met name zijn ‘down to earth’ benaderingswijze maakte dat ik de training als plezierig heb ervaren. Al met al kan ik Sesara (Raymond) van harte aanbevelen.

Avatar for Wesley
Wesley
Rated 4 out of 5
03/11/2019

Prettige mindfulness training met een rustige trainer die aandacht heeft voor de groep en een ieder afzonderlijk. De terugkomochtend is een absolute aanrader en fijne ervaring.

Avatar for Marielle
Marielle
Rated 5 out of 5
12/27/2018

Door de training bij Sesara leef ik met meer rust, aandacht en compassie. Raymond deelt zijn kennis en ervaring met zijn rust, vriendelijkheid en zonder oordeel. Heel prettig om te ervaren.

Avatar for Anne
Anne
Rated 5 out of 5
12/24/2018

Ik heb de mindfulness training bij Raymond als zeer aangenaam ervaren. Raymond is een goede, kundige trainer met oog voor iedereen in de groep. Hij zorgt voor een sfeer en dynamiek waarin iedereen zich prettig en veilig kan voelen. Daarnaast geeft hij veel extra informatie waardoor de leerstof verduidelijkt wordt. Het is absoluut aan te raden een mindfulness training bij Raymond te volgen!

Avatar for Fred
Fred
Rated 4 out of 5
12/22/2018

Ik heb een hele fjjne ervaring gehad met mindfulness Een fjjne trainer Wie mindfulness wil gaan doen raad ik aan om het bij Raymond te gaan doen Raymond bedankt voor deze fijne cursus Groetjes Marietje

Avatar for marietje elands
marietje elands
Rated 5 out of 5
11/02/2018

Ik heb veel aan de training gehad. Ik doe zaken bewuster en ik ben veel rustiger. Zelfs mijn omgeving valt het op :-). Raymond is een goede en fijne trainer! Hij weet goed wat zowel de groep als het individu nodig heeft. Ik ging elke keer met inspiratie terug naar huis. Dank voor deze mooie ervaring!

Avatar for Silvia
Silvia
Rated 5 out of 5
06/21/2018

Met de Mindfulness groepstraining heb ik, op niet zweverige wijze, rust in mijn hoofd weten te creëren en kan ik relaxter met stressvolle situaties om gaan. Ik heb dit in een fijne groep onder zeer goede begeleiding van Raymond mogen doen. Ik kan deze training bij Raymond dan ook echt iedereen aanraden!

Avatar for Nathalie
Nathalie
Rated 5 out of 5
06/14/2018

Het was fijn om deze ervaring op te doen. Het heeft mij tools gegeven om ook in de toekomst rust en ruimte voor mezelf te vinden. Raymond straalt rust uit en geeft je vertrouwen om jezelf te zijn. Dankjewel voor deze ervaring.

Avatar for Ans Roelofs
Ans Roelofs
Rated 5 out of 5
03/26/2018

Ik heb de training bij Raymond als heel prettig ervaren. Ik voelde me op m’n gemak en heb veel aan de training gehad om nu verder mee te gaan. Raymond straalt rust uit, luistert, geeft praktische tips en je kunt jezelf zijn. Bedankt Raymond voor deze waardevolle ervaring en training.

Avatar for Yvonne
Yvonne
Rated 5 out of 5
02/12/2018

Workshop Mindfulness bij Raymond gevolgd om te kijken of de training wat voor mij zou kunnen zijn. Een prettige manier om kennis te kunnen maken met Mindfulness en Raymond deed het erg goed. Ik voelde me veilig en op mijn gemak. Een aanrader!

Avatar for Barbara
Barbara
Rated 5 out of 5
01/24/2018

De mindfulness training bij Raymond was voor mij een ontdekkingsreis en heeft me het nodige inzicht gebracht. Een belangrijke factor daarin was Raymond als trainer die uitstekend wist aan te sluiten bij wat ik nodig had. Bedankt daarvoor.

Avatar for Marja
Marja
Rated 4 out of 5
01/11/2018

De mindfulness training bij Raymond was een waardevolle ervaring. Hij is een prettige trainer, die kans ziet processen op gang te (helpen) brengen en daarnaast een goede, open groepssfeer weet te creëren.

Avatar for Lieneke
Lieneke
Rated 5 out of 5
01/08/2018

Fijne 8-weekse training gevolgd bij Raymond. Bedankt voor je inzet en steun!

Avatar for Christiaan
Christiaan

Deel jouw ervaring