Deel jouw ervaring

Recent geplaatst:

4,0 rating
maart 17, 2019

Onlangs de mindfulnesstraining bij Raymond afgerond en ik baalde dat het erop zat. 8 weken lang een avond écht werken aan jezelf en Raymond die je waardevolle handvatten geeft om ook echt een omslag te maken richting een bewuster leven. De praktische voorbeelden en ervaringen maken de training het makkelijk te volgen. De stilte ochtend vond ik een hele ervaring op zich, ik kijk met een warm gevoel terug op het geheel.

Kiki
5,0 rating
maart 16, 2019

Raymond (trainer) is professioneel, betrokken en toegankelijk. Met name zijn ‘down to earth’ benaderingswijze maakte dat ik de training als plezierig heb ervaren. Al met al kan ik Sesara (Raymond) van harte aanbevelen.

Wesley
4,0 rating
maart 11, 2019

Prettige mindfulness training met een rustige trainer die aandacht heeft voor de groep en een ieder afzonderlijk. De terugkomochtend is een absolute aanrader en fijne ervaring.

Marielle
5,0 rating
december 27, 2018

Door de training bij Sesara leef ik met meer rust, aandacht en compassie. Raymond deelt zijn kennis en ervaring met zijn rust, vriendelijkheid en zonder oordeel. Heel prettig om te ervaren.

Anne
5,0 rating
december 24, 2018

Ik heb de mindfulness training bij Raymond als zeer aangenaam ervaren. Raymond is een goede, kundige trainer met oog voor iedereen in de groep. Hij zorgt voor een sfeer en dynamiek waarin iedereen zich prettig en veilig kan voelen. Daarnaast geeft hij veel extra informatie waardoor de leerstof verduidelijkt wordt. Het is absoluut aan te raden een mindfulness training bij Raymond te volgen!

Fred