Deel jouw ervaring

Recent geplaatst:

5,0 rating
mei 20, 2019

Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful information specially the last part begkcfkedaee

Johnd684
5,0 rating
mei 20, 2019

De cursus mindfulness bij Raymond was voor mij een echte verdieping. Ook na jaren yoga en meditatie, bracht het nieuw perspectief. Milde aandacht en observeren van alle wat zich voordoet in je lichaam en daarbuiten. Ik oefen nu vrijwel dagelijks. Het geeft vertrouwen en meer rust in de kop!

Brigitte
4,0 rating
maart 17, 2019

Onlangs de mindfulnesstraining bij Raymond afgerond en ik baalde dat het erop zat. 8 weken lang een avond écht werken aan jezelf en Raymond die je waardevolle handvatten geeft om ook echt een omslag te maken richting een bewuster leven. De praktische voorbeelden en ervaringen maken de training het makkelijk te volgen. De stilte ochtend vond ik een hele ervaring op zich, ik kijk met een warm gevoel terug op het geheel.

Kiki
5,0 rating
maart 16, 2019

Raymond (trainer) is professioneel, betrokken en toegankelijk. Met name zijn ‘down to earth’ benaderingswijze maakte dat ik de training als plezierig heb ervaren. Al met al kan ik Sesara (Raymond) van harte aanbevelen.

Wesley
4,0 rating
maart 11, 2019

Prettige mindfulness training met een rustige trainer die aandacht heeft voor de groep en een ieder afzonderlijk. De terugkomochtend is een absolute aanrader en fijne ervaring.

Marielle