Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oefensessie Mindfulness en Compassie

juni 11 @ 10:00 am - 2:00 pm

Op zondag 11 juni organiseren we een oefendag mindfulness en compassie in Wageningen. Deze dag biedt de kans om dieper inzicht te krijgen in deze belangrijke praktijken en om te mediteren met gelijkgestemde mensen.

De oefendag begint om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Tijdens de dag zullen er verschillende sessies van meditatie en begeleide oefeningen plaatsvinden, evenals tijd voor reflectie en discussie. Er zal ook tijd zijn voor lunch en informele gesprekken met andere deelnemers.

Deze oefendag wordt georganiseerd op basis van vrijwillige donatie voor de kosten en een goed doel. We vragen je om een donatie te doen wat je denkt dat eerlijk en passend is. De donaties zullen worden gebruikt om de kosten voor het organiseren van de oefendag te dekken, en het resterende bedrag zal worden gedoneerd aan een goed doel dat gerelateerd is aan mindfulness en/of compassie.

We hopen je te mogen verwelkomen op deze oefendag. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een e-mail naar info@sesara.nl of meld je aan via de aanmeldpagina. We kijken er naar uit om samen te mediteren en te oefenen in mindfulness en compassie.

Regenerate response

Gegevens

Datum:
juni 11
Tijd:
10:00 am - 2:00 pm