Mindfulness training in Ede woensdag 11 mei

Mindfulness training in Ede voor minder stress en spanningen. Jezelf tot rust kunnen brengen

De training worden gegeven in 8 sessies van circa 2,5 uur.

We kennen allemaal ervaringen van volledig aanwezig zijn: de adembenemende zonsondergang, prachtige muziek of een andere intense ervaring. Onze geest is stil, we zijn één en al aandacht. We proeven de rijkdom van het moment.

Mindfulness betekent: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness’ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’. Uit deze woorden spreekt openheid. Aandachtigheid richt zich vooral op opmerken. Dit is iets anders dan ‘aandacht’ en ‘concentratie’, waarbij je je richt op één onderwerp.

Door het ontwikkelen van de vaardigheden voor mindfulness vang je stressprikkels eerder en beter op en ga je anders om met gedachtepatronen die niet behulpzaam zijn. In de training leer je een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker. De geest wordt rustiger. Er ontstaat een hogere mate van bewustwording en je kunt beter je grenzen bewaken. Met mindfulness leef je intenser en bewuster.

Aanmelden via CVM : Ik wil mij aanmelden 

 

Mindfulness training in Ede
Mindfulness training in Ede

Datum

mei 11 2022

Tijd

19:00 - 21:30

Kosten

€550.00

Locatie

Het Kernhhuis
Ede
Categorie

Geef een antwoord