MINDFULNESS HELPT BIJ SPANNINGEN

MINDFUL WERKEN: Eén op de acht werknemers heeft last van werkstress. 31% van het werkgerelateerde verzuim wordt veroorzaakt door werkstress en dit percentage stijgt. Eén miljoen mensen lopen jaarlijks het risico op een burn-out of een andere werk gerelateerde psychische ziekte. (bron NEA 2013 TNO). De groei van deze cijfers is onder meer het gevolg van hoge prestatie-eisen, steeds meer ‘moeten’ in minder tijd, agressie, pesterijen, disbalans tussen werk en privé en de invloed van sociale media. De training “Mindful werken” versterkt de vitaliteit en draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De training wordt inhouse gegeven.

FINANCIËLE STRESS: Diverse onderzoeken wijzen uit dat stress bij schulden een onderschatte factor is. De huidige schuldhulpverlening richt zich op crediteuren en budgetcoaching. SESARA pakt zowel de financiële als de persoonlijke stress aan door de kennis van schuldhulpverlening, budgetcoaching en mindfulness te combineren. Mogelijk is een een-op-een traject en er is ook een programma voor bedrijven.

LEVEN MET ADHD: Mensen met ADHD hebben vaak meer moeite om alle prikkels te verwerken. Door alle prikkels voelen ze zich ze onrustig en prikkelbaar. Mindfulness helpt om te leren om te gaan met alle prikkels. Het betreft een aangepaste training die specifiek gericht is op mensen met ADHD. Neem voor meer informatie contact op.

Bent u een particulier of bedrijf?*
ParticulierBedrijf

*Dit is een verplicht veld

Locatie trainingen

MINFULNESS HELPT:

  • je bewust te worden van je patronen
  • als je wilt werken aan specifiek gedrag
  • als je meer rust in je hoofd wilt
  • als je beter om wilt kunnen gaan met stressvolle situaties
  • als je meer wilt genieten van het leven